[VIDEO/FOTO] Adevărat potop la Reşiţa cu străzi inundate!

2485

UPDATE ora 20:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară a fost reluată pe secţia de cale ferată 915 Caransebeş – Reşiţa Nord, între staţiile Brebu şi Ezeriş, judeţul Caraş-Severin, unde anterior traficul a fost oprit din cauza unui copac căzut pe linia de cale ferată.

UPDATE ora 19:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui copac căzut pe calea ferată şi a lipsei de tensiune, circulaţia feroviară este oprită pe secţia de cale ferată 915 Caransebeş – Reşiţa Nord, între staţiile Brebu şi Ezeriş, judeţul Caraş-Severin.

UPDATE ora 18:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară este oprită pe secţia de cale ferată 922A, în zona localităţii Moniom, judeţul Caraş-Severin, din cauza deraierii unui tren care circula pe relaţia Timişoara Nord – Reşiţa Nord, care a lovit un copac căzut pe calea ferată în urma unei furtuni. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.UPDATE ora 17:15

În urma ploilor care s-au abătut asupra Reşiţei s-au semnalat inundaţii în toate zonele oraşului. Au fost inundate 15 străzi şi au fost afectate mai multe curţi, beciuri şi anexe. Pe str. Canalului a fost o alunecare de teren care a afectat 2 gospodării.


În mai puţin de o oră, străzile din Reşiţa au fost acoperite de apă. Ploaia torenţială, a perturbat traficul în municipiu, sistemul de colectare a apelor pluviale fiind depăşit.

Ca de fiecare dată, mai multe străzi ale municipiului dar şi pasajul TMK s-a transformat într-o adevărată capcană pentru conducătorii auto.

(Marius Căruntu)