Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Caraş-Severin sistează activitatea de relaţii cu publicul (audienţe, registratură şi ghişee) începând cu data de 15 octombrie 2020 la nivelul oficiului din Reşiţa, de pe str. Traian Lalescu nr.11.

De asemenea, la Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din Reşiţa, de pe str. Petru Maior nr.2, Bloc 800, et.1, activitatea de relaţii cu publicul se va desfăşura în continuare prin corespondenţă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronice sau posta. Măsura a fost luată din cauza creşterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus în municipiul Reşiţa, rata de incidenţă depăşind pragul de 3/1000 de locuitori în ultimele 14 zile.

Începând cu 15 octombrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegaţii notariali, executorii judecătoreşti şi cetăţenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetăţenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare şi extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanţii pot primi informaţii referitoare la serviciile oferite de OCPI Caraş-Severin prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Caraş-Severin www.ocpi-cs, dar şi prin intermediul unui call-center, care va funcţiona de luni până joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 şi vineri între orele 08.00-14.00.

Audienţele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.