Un accident de circulație a avut loc marți după amiază, la ieșirea din Timișoara spre localitatea Giroc, accident în care au fost implicate trei autoturisme. Patru oameni au fost răniți în urma accidentului, printre care și un minor de 11 ani, a transmis Opinia Timișoarei. Toți cei patru răniți au ajuns la spital.

”Un autoturism care circula pe Calea Timisoarei, dinspre Giroc inspre Calea Martirilor din Timisoara, condus de un barbat de 53 de ani nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula regulamentar in fata sa condus de o femeie de 39 de ani care ulterior a fost proiectata in alta masina din in fata ei, condusa de un tanar de 29 de ani. Au fost raniti soferul care a produs accidentul, femeia aflata la volan in a doua masina, fiul ei in varsta de 11 ani si o femeie de 64 de ani, pasager in acelasi autoturism”, au declarat pentru publicația mai sus citată. reprezentantii IPJ Timis.

Conform informațiilor transmise de reprezenanții IPJ Timiș, șoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie mult peste limite și acum are dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și pentru vătămare din culpă.