A furat 4 copaci

Polițiști Secției 1 Poliție Rurală Reșița au depistat aseară, în jurul orei 21.00, pe DJ 587, în extravilanul satului Zorlențu Mare, un bărbat care conducea un atelaj format din tractor și semiremorcă confecționată artizanal, încărcată cu material lemnos.

„Din verificări s-a stabilit că bărbatul de 43 de ani din Zorlențu Mare ar fi tăiat fără drept cu un motofierastrău și sustras 4 arbori, din zona Odval”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de poliţie Caraş-Severin, Alina Boeru.

Cantitatea de 2,2 metri cubi material lemnos de esență salcâm și jugastru a fost ridicată și predată în custodie Ocolului Silvic Păltiniș. De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării și un motofierastrău folosit la comiterea faptei.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori(……) din fondul forestier național și din vegetația forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, fapte prevăzute și pedepsite de art. 107 și art 109, al.1, lit.a din Legea 46 din 2008 ( Codul Silvic).

Cele mai citite

Related Articles