100 de noi locuri de muncă! La Bozovici se vor fabrica volane pentru autoturisme de lux!

În comuna Bozovici se prefigurează în perioada imediat următoare o investiţie importantă în domeniul automotive. O companie arădeană și-a manifestat interesul pentru deschiderea unui punct de lucru în „capitala“ Văii Almăjului unde își dorește crearea a peste 100 de locuri de muncă până la finalul anului viitor.

Este vorba de  companie de automotive, producătoare de subansamble auto, care a început un proces de recrutare încă de ieri în comuna amintită, unde  mai multi candidați din Bozovici și localitățile din proximitatea acestei comune se vor forma și școlariza la centrul companiei din orașul Gătaia.  

Primarul comunei Bozovici a purtat discuţii vreme de mai multe luni cu reprezentanţii companiei. Edilul Adrian Stoicu afirmă că interesul manifestat de almăjeni pentru noile locuri de muncă este unul sporit. Administratia din Bozovici a venit în sprijinul companiei care realizează componente auto prin dezafectarea unei hale unde aceasta urmează să-si desfăsoare activitatea si pregătirea terenului pentru facilitarea investitiei.

De același autor

Related Articles