Primăria Reșița şi-a înființat propria Agenție de Dezvoltare Locală, prin care încearcă să atragă investitori

Reșița şi-a înființat propria Agenție de Dezvoltare Locală,  făcută după modelul de la Oradea şi care va avea rolul de a atrage potențiali investitori. Practic va fi o interfață între municipalitate şi sectorul privat.

Agenția de Dezvoltare Locală va administra Parcul Industrial de pe Valea Țerovei, dar și alte imobilele cu potențial de investiții. În acest sens  va fi creată o bază de date care să conțină toate clădirile și terenurile disponibile pentru închiriere sau vânzare pe raza municipiului Reșița. Astfel,  toate persoanele fizice sau juridice, care doresc să vândă sau să închirieze proprietăți, sunt rugate să contacteze Agenția de Dezvoltare Locală Reșița.

Agenția de Dezvoltare Locală Reşiţa SA este o companie publică al cărei acționar majoritar este Primăria Reșița ce are ca principală activitate administrarea parcului industrial din oraș și atragerea de investitori. De asemenea, asigurăm legătura între investitorii privați și instituțiile de învățământ și sprijinim investitorii străini și locali în relația cu instituțiile publice.

În același timp, ADLR ( Agenția de Dezvoltare Locală Reșița ) creează o bază de date cu clădiri, terenuri ale agenților economici sau persoane fizice, astfel încât să poată fi puși în legătură cu potențiali investitori și va fi un mijlocitor între cei care doresc să pună la dispoziție spații sau terenuri și cei care doresc să facă investiții în oraș.

Sediul social –  Reșița , str. Căminelor nr. 18 A

Biroul – Reșița, B-dul A.I. Cuza nr. 20 ( Blocul fetelor parter )

TELEFON contact: 0722 264918

Cele mai citite

Related Articles