La spitalele din Caransebeş şi Oraviţa se continuă vaccinarea anti COVID pentru că astăzi a ajuns o nouă tranşă de vaccin în Caraş-Severin

O nouă tranşă de vaccin anti COVID a ajuns astăzi în judeţul Caraş-Severin. Este vorba despre 942 de doze de vaccin care au fost deja împărţite celor două centre din cadrul spitalelor din Caransebeş şi Oraviţa pentru a continua procesul de imunizare. Vaccinarea continuă şi la Moldova Nouă dar şi la Reşiţa, în toate cele 4 centre din judeţul Caraş-Severin.

Astăzi în Caraş-Severin a mai sosit o tranşă de vaccin anti COVID. Este vorba despre 432 de doze care sunt destinate Spitalului Orăşenesc din Oraviţa şi 510 doze destinate Spitalului Municipal din Caransebeş. Vacinul anti COVID continuă să sosească ritmic, în funcţie de solicitările centrelor de vaccinare dar sigur şi în funcţie de disponibilităţile Ministerului Sănătăţii. La Reşiţa continuă vaccinarea, activitate care depinde tot de dozele de vaccin primite“, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Până la acestă oră, în Caraş-Severin nu au fost probleme iar oamenii care s-au imunizat nu au avut reacţii adverse sau alte complicaţii din cauza vaccinului anti COVID.

Vă reamintim că numărul solicitărilor pentru cele 2 centre din Caransebeş şi Oraviţa este mare. Foarte multe persoane din alte judeţe s-au înscris pe platformă şi au venit să se vaccineze în judeţul Caraş-Severin pentru că şi-au dorit să primească rapid acest vaccin.

Cele mai citite

Related Articles