Primăria Bocşa achiziţionează 250 de tablete pentru a sigura accesul elevilor la cursurile online

Consilierii locali din Bocşa au alocat suma de 100.000 lei pentru achiziţia a 250 de tablete, iar acestea vor asigura accesul elevilor la cursurile online.

Am primit mai multe solicitări de la unităţile de învăţământ de pe reza oraşului Bocşa, unde am fost solicitaţi să intervenim. Bineînţeles că am dat curs acestei solicitări în ideea în care toţi elevii se bucură de drepturi egale şi am vrut să asigurîm accesul tuturor elevilor la cursurile online. Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai rapid. Noi am trimis deja bugetul la finanţe. S-a alocat suma de 100.000 lei pentru achiziţia a 250 de tablete, preţul unei tablete fiind de 400 lei. Ele au fost împărţile tuturor unităţilor de învăţământ,” ne-a declarat primarul Eugen Cismăneanţu.

Primarul Eugen Cismăneanţu ne-a mai declarat că tabletele vor fi împărţite astfel: câte 70 de bucăţi la Şcoliile Generale Nr.1, Nr.2 şi Liceul Tehnologic “Constantin Lucaci”, iar la Liceul Teoretic “Tata Oancea” vor ajunge 40 de bucăţi.

Achiziţia cât şi distribuirea tabletelor se va realiza de către unităţile de învăţământ în baza criteriilor stabilite de către acestea.

Cele mai citite

Related Articles