După 50 de ani, Spitalul Municipal din Caransebeş are o nouă reţea de oxigen

Noua reţea de oxigen va fi pusă în funcţiune,marţi, 28 aprilie, fapt ce va îmbunătăţi atât calitatea aerului cât şi starea de sănătate a persoanelor cu covid-19 internate în acest spital.

De asemenea, se vor da în folosinţă şi cele 25 de paturi, create special pentru secţia de anestezie şi terapie intensivă.

Inaugurăm noua reţea de oxigen (după 50 de ani) şi o extindere a secţiei ATI cu 25 de paturi, cu dotări complete: tarcheţ paturi ATI noi, saltele noi, stative, noptiere, fiecare pat cu alarmă de panică şi oxigen, băi individuale total reabilitate”, a declarat managerul unităţii medicale Adrian Cican.

În cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş sunt 42 pacienţi confirmaţi SARS CoV2, vindecaţi 22 şi internaţi 20. De asemenea au fost 35 de suspecţi, dar la ora actuală în spital mai sunt internaţi doar 7 dntre aceştia.

Conform lui Cican, au fost efectuate teste rapide la 318 angajaţi din totalul de 501 ai spitalului. De asemenea 3 cadre medicale, o asistentă şi 2 infirmiere au fost depistate pozitiv.

Cele mai citite

Related Articles