[FOTO] Acţiunea umanitară “Împreună pentru Olimpia” a fost un succes. Sute de reşiţeni au venit să ajute!

Sute de reşiţeni au participat aseară la evenimentul caritabil “Din suflet, pentru Olimpia”. Sala Cinematografului Dacia din Reşiţa a fost plină.

Reşiţenii au demonstrat că le pasă şi au venit în număr mare să doneze bani pentru Olimpia. Tânăra a fost diagnosticată cu retinopatie pigmentară, o maladie extrem de rară, care i-a răpit cei mai frumoşi ani. După ce au auzit povestea de viaţă a Olimpiei oamenii si-au dorit să ajute, fiecare cu cât a putut.

“Am venit să ajut, nu am venit pentru spectacol, drama acestei tinere ne-a marcat şi am donat o sumă de bani în speranţa că va ajunge să facă o operaţie de ultimă generaţie ca să vadă din nou”, au precizat participanţii la eveniment.

Atât sora Olimpiei, care s-a implicat trup şi suflet în această campabie cât si reprezentanţii Facultăţii de Asistenţa Socială, iniţiatorii campaniei umanitare au fost uimiţi de numărul mare de participanţi. Pentru a vedea din nou, Olimpia are nevoie de un transplant cu celule stem, costul tratamentului fiind de 22.000 de USD. Pentru că nu s-a strâns toată suma campania umanitară va continua a dat asigurări şi părintele Mihai Ciucur, cel care a sprijinit şi această acţiune caritabilă, alături de Asociaţia ATOR.

Prestaţia maestrului Dan Puric a fost una de excepţie si acesta fiind încântat de numărul mare de participanţi care au venit să facă bine. Cu umor de calitate, Dan Puric a reuşit să aducă zâmbetul pe buzele celor prezenţi în sală.

La final, extrem de emoţionată şi tânăra Olimpia le-a transmis participanţilor un mesaj de mulţumire. Evenimentul caritabil a fost unul reuşit şi s-a încheiat cu ropote de aplauze.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles