[FOTO] PNL Reșița încurajează tinerii să facă politică

Partidul Național Liberal – sucursala Reșița și-a prezentat astăzi noii membrii care s-au alăturat organizației.

“În prezent, tinerii nu vin spre politică. Mulți dintre ei cred că nu vor fi acceptați sau așteaptă să fie curtați ori să mergem noi în întâmpinarea lor. Noi ne-am propus să atragem cât mai mulți tineri în partid. Este mai bine să intri într-un partid politic decât să vorbești de pe margine și să îți dai cu părerea. Până la urmă, îi sfătuiesc să meargă acolo unde le dictează conștiința deoarece nu putem schimba lucrurile din exterior”, a precizat președintele PNL Reșița, Ioan Popa.

Cu această ocazie, vicepreședintele TNL Vest, Cosmin Șandru, l-a prezentat pe noul secretar regional al TNL România, Andrei Apostol, care este de asemenea și vicepreședintele PNL Reșița.

C.Ș: “Andrei a fost validat de către Biroul Executiv Național pe această funcție ce atrage și foarte multe responsabilități. Am încrede că va reuși să îşi apropie foarte mulți tineri în jurul său, mai ales că Ioan Popa a încurajat şi promovat implicarea tinerilor atât în administrație cât și în politică.” 

În momentul de față, tinerii liberali au reprezentanți și în Consiliul Local Reșița, unde au impus un proiect ce s-a materializat de către aceștia, primul Skate Parc din oraș. Acesta a fost construit în Centru Civic. Conform consilierului local, Bogdan Matichescu, membri TNL se implică pentru a sprijinii concitadinii lor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pentru a beneficia de teren gratuit în vederea construirii de locuințe în Cartierul Francez și în Câlnic. Acest demers foarte important reușește fidelizarea tinerei generații pentru a rămâne acasă la Reşiţa!

Cele mai citite

Related Articles