[Audio] Echipa de handbal masculin CS Caraş-Severin s-a reunit, la Sala Polivalentă din Reşiţa. Florin Cuciula şi Andrei Starikov nu mai fac parte din lot

CS caras-Severin - Universitatea Bucovina SuceavaPrimul antrenament al handbaliştilor de la CS Caraş-Severin, după vacanţa de sărbători, s-a desfăşurat luni, 6 ianuarie, în Sala Polivalentă din Reşiţa, unde a avut loc reunirea lotului. Au fost prezenţi 12 jucători. Handbalistul Florin Cuciula a renunţat la performanţa sportivă. Din cauza accidentărilor repetate, problemele de sănătate s-au agravat, iar medicii i-au recomandat să renunţe la handbal. Prin urmare, Cuciula şi-a reziliat contractul cu CS Caraş-Severin din data de 1 ianuarie.

Totodată, antrenorul Aihan Omer a renunţat la pivotul ucrainean Andrei Starikov pentru că nu face făcea faţă rigorilor Ligii Naţionale. În actuala situaţie se doreşte aducerea unui pivot sârb, care este liber de contract, însă Aihan Omer nu a dorit să dezvăluie numele jucătorului. “Aşteptăm numai lucruri bune de la noul an, mai puţine accidentări şi o stabilizare financiară pentru a lucra în linişte ca o echipă profesionistă”, a mai declarat Aihan Omer.

Pe data de 26 ianuarie, CS Caraş-Severin va relua campionatul, în deplasare la Dinamo Bucureşti, în etapa a 14-a.

Ascultaţi declaraţia lui Aihan Omer:

 

 

Cele mai citite

Related Articles