Accident teribil în Italia. 7 români răniți, 3 în stare gravă

Un accident extrem de grav s-a petrecut în dimineața zilei de 12 aprilie în jurul orei dimineața în Italia în dreptul localității Campagna Lupia din provincia Venezia, accident în care au fost răniți nu mai puțin de 7 cetățeni români, a transmis publicația de limbă română Rotalianul care citează presa din peninsulă.

În accident au fost implicate un autoturism Mercedes în care se aflau două persoane și un microbuz care transporta un grup de cetățeni români. Din cele prezentate de mass-media italiană a reieșit că Mercedesul a intrat pe contra sens și s-a ciocnit  frontal cu microbuzul.

În urma impactului pasagerul din dreapta automobilului Mercedes, un italian pe nume Loris Lessio, cu vârsta de 40 de ani, a decedat pe loc, iar șoferul cu vârsta de 23 de ani a fost internat în stare gravă la un spital din zonă, Ospedale dell’Angelo din Venezia.

7 români au fost răniți din care 3 sunt în stare gravă

Conform cotidianului Venezia Today, impactul a fost atât de violent încât o parte din românii care circulau cu microbuzul au rămas încarcerați până la sosirea echipajelor de intervenție care au reușit să-i elibereze. Dintre cele 7 victime cu cetățenie română 3 sunt în stare gravă, mai exact două femei și un bărbat.

La spitalul dell’Angelo au ajuns, alături de șoferul Mercedesului 3 români: un bărbat de 45 de ani cu o traumă toracică, o femeie de 30 de ani și o altă tânără de 27 de ani care se află la terapie intensivă.

La spitalul Dolo au fost internați 4 cetățeni români, 2 femei și doi bărbați a mai transmis publicația italiană. Este vorba de o femeie de 43 de ani și una de 47 de ani cu traume multiple, un bărbat de 46 de ani cu o fractură și de un tânăr de 18 ani cu traume faciale.

 

Cele mai citite

Related Articles