“Marea peticire” în Caraș-Severin. Sunt astupate gropile din drumurile județene Bocşa – Biniş şi Secăşeni – Grădinari

A început reabilitarea drumurilor judeţene din Caraş-Severin. Este vorba de DJ 585 Bocşa – Biniş şi DJ 581 intersecţie Secăşeni – Grădinari, două tronsoane care au stârnit numeroase controverse din cauza stării deplorabile a carosabilului.

dj-608-b

Oamenii au ieșit în stradă în repetate rânduri și au cerut autorităților să ia măsuri. Ei au devenit clienți fideli ai atelierelor auto, craterele din asfalt au lăsat urme adânci… De mâine se va interveni pe tronsonul Greoni – Vrani. În paralel, se continuă lucrările pe DJ 608B Constantin Daicoviciu – Copăcele.

După cum a declarat directorul de comunicare al Consiliului Județean Caraș-Severin, Camelia Basaraba, drumurile nu sunt modernizate, ci sunt astupate gropile. Finalizarea lucrărilor depinde de condițiile meteorologice. Fondurile provin de la bugetul Consiliului Județean.

3 COMENTARII

  1. cred ca cei de la judet au gresit iara fiindca drumul berzovia vermes este in stare mult mai grava!
    interesant se va cere desbagubiri pentru piesele de masini cauzate din cauza drumului foarte prost intretinute. dupa anii 90 am stat cu drumurile mai bine ca timisul .iar acum poate sintem ultimi din tara!cu citiva ani in urma sa declarat soseaua reinoita ! nu sa facut nimic unde sint bani?
    cu tot respectul sint foarte dezamagit!
    banatui fruncea unde?

  2. Parcă nu cred ,până nu văd … exact marea peticire ,o așteptăm ca pe pâinea caldă, ca drumul e impracticabil, dar
    se poate și mai rău au afirmat autoritățile noastre.

  3. Pana acum ceva vreme Consiliu Judetean nu avea bani pentru drumuri acum drumurile se fac din bugetul Consiliului Judetean cat se mai continua minciuna asta.drumurile trebuiesc modernizate de 30 de ani nu au facut de cat sa astupe gropile daca stai si te gandesti drumu in 30 de ani ii compus doar din petece nu mai are bucata intreaga pe el asta ii valabil pentru drumu Greoni-Vrani

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles