Atenţie la neatenţie! Accident de circulaţie cu 3 victime, lângă Oraviţa

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în această după-amiază, la ieşire din oraşul Oraviţa, spre Greoni.

Două autoturisme, o Dacie model mixt şi o autoutilitară, s-au izbit, ambele autovehicule aflându-se în apropierea axului drumului. În urma impactului, şoferii şi doi pasageri din cele două autoturisme, au fost răniţi. Trei dintre victime au ajuns la Spitalul din Oraviţa, iar şoferul autoutilitarei a fost transportat la Timişoara, pentru investigaţii amănunţite.

Din primele informaţii se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenţiei în conducere, dar poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul, ne-a transmis comisarul şef Graţian Simion, de la Serviciul Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 63 de ani, din Timișoara, a condus o autoutilitară din direcția Greoni spre Oravița iar la km 157, întrucât avea alte preocupări în timpul mersului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 62 de ani, din Forotic, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 62 de ani și rănirea a altor două persoane, pasagere în cele două autoturisme”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.

FOTO: ARHIVĂ

(Alina Bradaci)

Cele mai citite

Related Articles