frontieră

Poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin au venit din nou în slujba comunităţii. Aceştia au depistat ieri un minor care a fugit de acasă. Băiatul, în vârstă de 14 ani, din Socol, a fost găsit pe DN 57, în timpul unei misiuni executată de poliţiştii Sectorului Naidăş. Minorul a fost predat şefului de post din comună, urmând să fie încredinţat mamei.

În comunicatul redactat de biroul de presă al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin se precizează: „Ieri, 15.05.2014, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul SPF Naidăş, în timp ce executa misiune specifică pe DN 57, a depistat un minor îmbrăcat sumar, cu hainele ude şi dezorientat. Poliţiştii de frontieră l-au condus la sediul sectorului, unde i-a fost asigurată hrană şi vestimentaţie uscată. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că minorul se numeşte M.S, în vârstă de 14 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, comuna Socol”.

În acest an, poliţiştii de frontieră au desfăşurat alte două misiuni de salvare a persoanelor aflate în pericol. Prin intervenţia lor, oamenii legii au zădărnicit tentativa unui tânăr de a se sinucide prin spânzurare, iar un alt bărbat aflat în hipotermie a fost salvat de pe malul râului Liubcova. (sebastian Dragomir)