Aproape 1000 de doze de vaccin anti Covid-19 au ajuns azi în Caraş-Severin

215

O nouă tranşă de vaccin anti COVID a ajuns luni dimineaţă în Caraş-Severin. Este vorba de aproape 1000 de doze, care sunt împărţite la Spitalele din Reşiţa, Caransebeş şi Oraviţa, după cum a declarat purtătorul de cuvânt la Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, Daniel Botgros:

“Dozele au ajuns în această dimineaţă pentru a fi repartizate în judeţ. Am avut parte de o aprovizionare destul de ritmică în ultimele zile ale săptămânii trecute, ce continuă şi în această săptămână. Au sosit 972 de doze de vaccin, din care 426 pentru Reşiţa, unde la Spitalul Judeţean din municipiu vor fi folosite pentru rapel-urile în cazul cadrelor medicale vaccinate în etapa I. 294 de doze sunt pentru Spitalul din Caransebeş şi 252 de doze pentru cel din Oraviţa.”

Alte doze sunt asteptate in zilele următoare să fie primite în Caras Severin de la Centrul Regional din Timişoara, a mai spus reprezentantul DSP Caras Severin.

“Nu ştim exact când vor ajunge în Caraş-Severin următoarele doze, dar la finalul săptămânii au mai sosit în ţară altele, ce vor ajunge cu siguranţă şi Centrul Regional din Timişoara, şi de acolo la în Caraş-Severin”, a mai afirmat Daniel Botgros.