Jandarmii cărăşeni alături de salvatorii de la ISU au dat dovadă de solidaritate faţă de cadrele medicale de la centrul de vaccinare din Reşiţa

Jandarmii cărăşeni alături de salvatorii de la ISU au dat din nou dovadă de solidaritate faţă de semeni. S-au mobilizat exemplar şi de această dată au venit în sprijinul cadrelor medicale care asigură bunul mers al procesului de vaccinare anti-COVID din cadrul sălii de sport a Liceului Sabin Păutza din Reşiţa.

Jandarmii şi salvatorii de la ISU a reuşit să surprindă echipa medicală cu o masă caldă, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

Gândul la cadrele medicale prezente în centrul de vaccinare din municipiul Reşiţa ne-a făcut să înţelegem că esenţa a ceea ce fac este despre grija pentru oameni, iar asta ne-a mobilizat şi am încercat sa le fim de ajutor.

Deoarece credem în puterea lucrurilor simple care pot face diferenţa, impreună cu colegii de la ISU Caraş-Severin i-am vizitat şi i-am asigurat de întreaga susţinere, oferindu-le o clipă de răgaz cu zâmbete sincere şi o masa caldă“, ne-a declarat Marius Săndulescu.

Procesul de vaccinare în municipiul Reşiţa se desfăşoară fără probleme. Echipa medicală condusă de medicul Sorina Tobă, care îşi desfăşoară activitatea în acest centru de la Liceul de Artă, a dat dovadă de profesionalism în derularea campaniei de imunizare iar oamenii care au ajuns să se vaccineze aici s-au simţit în siguranţă şi au fost mulţumiţi de cum au fost trataţi şi înainte şi după vaccinare.

Cele mai citite

Related Articles