Centrul de imunizare de la Spitalul Orăşenesc Oraviţa şi-a suspendat astăzi activitatea de vaccinare anti COVID din lipsă de doze

Centrul de imunizare din cadrul Spitalului Orăşenesc din Oraviţa şi-a suspendat astăzi activitatea de vaccinare anti COVID din lipsă de doze. Toţi pacienţii care s-au prezentat astăzi la spital au fost rugaţi să meargă acasă si au fost reprogramaţi să vină mâine sau în zilele următoare pentru a se vaccina.

Se va lucra în continuare în 2 echipe pentru că numărul solicitărilor pentru acest centru este foarte mare. Aici, au venit să se imunizeze cetăteni din judetul Timis şi chiar şi din Oradea, ne-a declarat directorul medical Nicolae Rambu.

Singura explicaţie este că nu s-au primit dozele necesare pentru cei programaţi pentru astăzi. Li s-a explicat oamenilor că nu a sosit vaccinul, noi nu avem nicio vină. O să primim vaccinul în seara asta sau cel târziu la noapte şi o să reluăm vaccinarea de mâine. O să lucrăm în continuare cu 2 echipe pentru că avem foarte multe solicitări şi ca să fie toată lumea mulţumită.

Oamenii nu trebuie să intre în panică, o să reluăn vaccinarea, îi rugăm să aibă răbdare. Au venit foarte mulţi din Timişoara şi din Oradea am avut, lucrăm şi 12 ore pe zi, am vaccinat chiar şi 160 de persoane într-o singură zi”, ne-a declarat directorul medical Nicolae Rambu.

Directia de Sanatate Publica ne-a confirmat că în Caras-Severin mâine va junge o nouă tranşă de vaccin pentru prevenirea noului coronavirus.

Cele mai citite

Related Articles