Vaccinarea continuă şi la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu. 48 de persoane imunizate împotriva SARS CoV-2

Şi Spitalul Orăşenesc din Oţelu Roşu continuă campania de vaccinare anti COVID. În cursul acestei zile au fost vaccinate 48 de persoane. În plus, pe lângă persoanele vârstnice şi angajaţii care lucrează în instituţiile cheie au fost vaccinaţi şi angajaţii unităţii medicale care nu au reuşit să se imunizeze în etapa întâi din diverse motive.

Detalii ne oferă managerul Spitalului Orăşenesc din Oţelu Roşu, Alin Mihăescu:

Astăzi la Oţelu Roşu am vaccinat un număr de 48 de persoane în total, este vorba despre Azilul de bătrâni de la Glimboca şi Fundaţia Humanitas Pro Deo din Oţelu Roşu plus o parte din personalul medical rămas care în etapa întâi nu a dorit să se vaccineze şi acum şi-au schimbat opţiunea şi au venit să se iminizeze.

Eu pot să vă spun că din punctul meu de vedere vaccinarea este principala armă în lupta cu noul coronavirus şi doar în acest mod putem stopa această pandemie. Oamenii să vină cu încredere, este opinia mea”, ne-a transmis managerul Spitalului Orşenesc din Oţelu Roşu, Alin Mihăescu care s-a imunizat fără stea pe gânduri.

Etapa a doua a vaccinării anti COVID va continua şi mâine la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu. Oamenii se pot înscrie şi pot alege să se vaccineze la centrul amenajat în cadrul unităţii medicale.

Cele mai citite

Related Articles