[AUDIO] CSM Reşiţa se întoarce fără puncte de la malul mării. Rosso-nerii au pierdut la limită meciul cu Farul

399

Disputat pe un vânt tăios, la o temperatură de numai 5 grade Celsius, meciul dintre Farul Constanţa şi CSM Reşiţa a început cu zece minute de dominare a gazdelor şi o imensă ocazie ratată de rosso-neri, prin Astafei, în minutul 11. Prima repriză a consemnat în continuare un joc echilibrat, cu o uşoară dominare teritorială a Farului, în faţa unei echipe reşiţene care nu s-a cantonat în defensivă şi a ripostat pe contre ori de câte ori a avut ocazia. A fost 0-0 la pauză, iar confruntarea a continuat cu acelaşi angajament şi în partea a doua a meciului, cu o uşoară superioritate constănţeană şi ocazii mari la ambele porţi. Din păcate, unicul gol al partidei a căzut  la poarta reşiţeană în minutul 73, când Măzărache l-a învins pe Cobrea cu un şut plasat la colţul lung, de la circa 9 metri lateral stânga. Farul învinge cu 1-0, după un meci care putea avea orice deznodământ. Nemulţumit de rezultat, antrenorul Alin Minteuan a apreciat totuşi evoluţia de ansamblu a rosso-nerilor.

“Ne-am propus să câştigăm acest meci, dar la un moment dat ne-am fi mulţumit şi cu un punct. Din păcate, nu ne-am ales cu nimic, şi suntem cu toţii supăraţi. Nu avem ce face, trebuie să privim în viitor şi să încercăm să obţinem ceva din meciul de la Rapid. Am avut şi situaţii de poartă, am avut şi ocazii singuri cu portarul, nu am reuşit să înscriem, dar echipa a jucat bine, s-a dăruit, şi nu pot decât să fiu mulţumit aşa, pe ansamblu, de jocul echipei. Din păcate, se repetă unele greşeli care, în momentul în care le vom elimina, probabil că rezultatele vor avea un pic de continuitate, pentru că asta ne lipseşte. Nu vreau să trăim în mediocritate, nu-mi doresc acest lucru, şi le spun mereu jucătorilor acest lucru”, a declarat Alin Minteuan după jocul de la Constanţa.

Farul Constanța: Dur-Bozoancă – Greu, M. Leca, Antoche (cpt.), Carabela – Hordouan, Andr. Cruceru, Cărăruș, Bîrnoi – Rob. Silaghi, Măzărache. Rezerve: Agachi – Fara, V. Lică, D. Ciolacu, Banyoi, Pelivan. Antrenor: Ianis Zicu

CSM Reșița: Cobrea – L. Acka, Dudea (cpt.), Breșneni, Szijj – Laur. Buș, Rob. Boboc, Danci, Dat – Astafei, Ad. Ilie
Rezerve: Zimmermann – Vasiu, Bagherea, Rasoveanu, Chera, N. Popescu, Dumitraș, Brînzan, Matuleviciuc.
Antrenor: Alin Minteuan

În etapa viitoare, pe 26 noiembrie, CSM Reşiţa are din nou un meci greu în deplasare, de această dată la Rapid Bucureşti.

Iată rezultatele complete înregistrate astăzi, în cadrul etapei a 13-a:

Concordia Chiajna – Dunărea Călărași 2-1

CS Mioveni – FK Csikszereda 1-1

Metaloglobus – FC Comuna Recea 2-0

Pandurii Tg. Jiu – CSM Slatina 2-1

Farul Constanţa – CSM Reşiţa 1-0

Turris Tr. Măgurele – Viitorul Pandurii 0-0

Unirea Slobozia – FCU Craiova 0-0

ASU Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti 1-0

foto: Miruna Mihancea