Scrisoare deschisă adresată primarilor din Hunedoara

În județul Hunedoara numărul persoanelor bolnave de „COVID-19” este în creștere.

    “Locurile la terapie intensivă pentru pacienții aflați în stare gravă sunt ocupate în totalitate. Incidența la nivelul județului a ajuns la 3,18 la 1.000 locuitori iar numărul localităților cu un indice de peste 3 persoane pozitive raportate la 1.000 locuitori a ajuns la 141.

     În calitate de prefect al județului Hunedoara și de președinte al Comitetului Județean pentru situații de Urgență iau toate măsurile care se impun în această situație epidemiologică.

       În același timp țin legătura și mă consult, 24 de ore din 24, cu responsabilii din sistemul sanitar hunedorean și cu managerii tuturor instituțiilor implicate în lupta cu pandemia.

Stimați primari hunedoreni!

     Implicarea dumneavoastră în combaterea răspândirii infecției este foarte importantă.

    Vă solicit să vă folosiți de toate prevederile legale pentru stoparea creșterii numărului de persoane infectate din localitatea dumneavoastră. Luați toate măsurile care se impun, dumneavoastră și Comitetele Locale pentru Situații de Urgență, astfel încât să fie respectate toate măsurile de prevenție luate de autorități.

     Informați populația despre situația reală existentă în fiecare localitate, în același timp cu conștientizarea locuitorilor față de pericolul infectării.

     Luați urgent măsurile care se impun, în funcție de situația din localitatea dumneavoastră.

    Bazați-vă în orice moment pe sprijinul Instituției Prefectului, al  populației și al specialiștilor în domeniul medical. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să salvăm viețile semenilor noștri!

Împreună vom reuși să trecem peste această perioadă grea!”

Călin-Petru MARIAN

Prefectul județului Hunedoara

Cele mai citite

Related Articles