Medicii de familie vin în sprijinul DSP Arad pentru a finaliza la timp anchetele epidemiologice

Medicii de familie au devenit voluntari în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Arad în lupta cu SARS CoV-2. Din cauza lipsei de personal şi aflaţi în imposibilitatea de a face angajări sau transferuri din unităţile medicale care sunt şi ele suprasolicitate, reprezentanţii DSP Arad ne-au declarat că s-au confruntat cu intârzieri în realizarea anchetelor epidemiologice.

De curând însă, au primit ajutor. Un grup semnificativ de medici de familie au venit în sprijinul DSP Arad ca voluntari. Au fost instruiţi de către personalul Direcţiei şi în doar cateva ore, au finalizate peste 100 de anchete epidemiologice a transmis DSP Arad într-un mesaj public pe pagina de Facebook a instituţiei.

În urma unui apel de ajutor transmis din partea noastră către medicii arădeni, un grup semnificativ de medici de familie au raspuns pozitiv și au venit în sprijinul DSP Arad ca voluntari. Au fost instruiți de către personalul Direcției și în doar câteva ore, au finalizate peste 100 de anchete epidemiologice din restantele noastre.

Mulțumim tuturor medicilor de familie pentru acest gest colegial, pentru implicare și susținere. Și de această dată, medicii arădeni arată cât sunt de uniți, devotați și gata să facă față oricărei situații”, se mai precizează în mesajul postat de DSP pe pagina de facebook a instituției.


De același autor

Related Articles