Bucureşti fm vă invită la Buşteni

Bucuresti fm

Între 14 şi 16 februarie capitala distracţiei se mută la Buşteni! Avalanşa de concerte, concursuri sportive şi premii vă aşteaptă timp de trei zile la pârtia Kalinderu.

Vunk, Connect-R, Alex Velea, Antonia, Deepcentral, Compact – sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta la serbările oraşului Buşteni.

Seria de evenimente organizate de primăria oraşului Buşteni va debuta vineri, 14 februarie, atunci când, pe pârtia Kalinderu va avea loc cea de-a şaptea ediţie a Cupei Oraşului Buşteni la Schi Alpin. La fel ca în anii anteriori, concursul se va desfăşura pe 8 categorii de vârstă, băieţi şi fete. Competiţia este dotată cu premii în valoare totală de 12.000 de lei.

Bucureşti fm va oferi 3 premii pentru cele mai inedite apariţii de pe pârtia la baza căreia se aude programul local al postului nostru de radio.

Sâmbătă, 15 februarie, la sala de sport din cartierul Silva va avea loc a doua ediţie a Cupei Oraşului Buşteni la Lupte Greco-Romane, iar duminică, 16 februarie, este programată finala Cupei Oraşului Buşteni la Fotbal în Sală, ajunsă deja la cea de-a opta ediţie.

Programul complet al evenimentelor se regăseşte pe site-ul www.bucureştifm.ro, dar şi pe pagina de facebook BucurestiFM.

Filmăm, înregistrăm, difuzăm, iar duminică va aşteptăm pe 98,3 FM sau online pe www.bucurestifm.ro cu o ediţie specială a emisiunii Puzzle sportiv, de la ora 13:00.

Cele mai citite

Related Articles