Claudiu Buciu este noul primar al Lugojului. “Oraşul are nevoie să fie reclădit aproape de la zero”

Municipiul Lugoj a intrat după aceste alegeri sub administraţie liberală. Claudiu Buciu a câştigat alegerile cu un procent de peste 50%.

El l-a învins pe social-democratul Francisc Boldea, care a condus primăria timp de 12 ani. Claudiu Buciu a declarat că Lugojul are nevoie urgentă de investiţii cu fonduri europene şi guvernamentale.

”Dorim să le mulțumim lugojenilor care, în sfârșit, și-au luat soarta în mâini și au decis să se scape de o administrație care i-a umilit efectiv, timp de 12 ani, o administrație care a distrus practic Lugojul și l-a întors înapoi în timp. Alături de echipa PNL, am reușit să înlăturăm această administrație, suntem capabili și ne vom ține de toate promisiunile pe care le-am făcut în programul nostru electoral, în această campanie.

Lugojul are nevoie de respect, are nevoie și, din păcate, să fie reclădit aproape de la zero. Vă promitem că lucrurile se vor schimba radical, din prima zi în care vom fi numiți în fruntea administrației locale.”, a spus Claudiu Buciu, noul primar al municipiului Lugoj, după 12 ani de administrație pesedistă.

Cele mai citite

Related Articles