Barna: România începe revoluţia bunei guvernări

Rezultatele la alegerile locale arată că ”România începe revoluţia bunei guvernări’, a afirmat, duminică seara, copreşedintele USR PLUS, Dan Barna.

‘Rezultatele din această seară, cel puţin aşa cum le vedem pe exit poll-uri, arată că România începe revoluţia bunei guvernări. Rezultatele din această seară ne arată că USR PLUS îşi respectă angajamentul pe care l-au făcut încă din 2016 românilor – că vom fi acea a treia forţă politică ce va conta în politica din România şi va deveni alternativa la vechile partide politice’, a spus Barna, după prezentarea exit-poll-urilor.

El a apreciat că rezultatele preliminare ‘arată că cei care vor scoate pesedismul din ţară şi cei care vor face reformele sunt în momentul acesta USR PLUS’.

Dan Barna a vorbit şi de rezultatul Alianţei în Capitală. ‘Faptul că am reuşit, într-o măsură semnificativă, să smulgem Bucureştiul din mâna PSD este meritul dumneavoastră, al cetăţenilor’, a arătat el.

Totodată, Barna l-a felicitat pe candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS, Nicuşor Dan, care, potrivit exit-poll-urilor, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar general al Capitalei.

‘Îl felicit personal, pentru că a fost o miză uriaşă, pentru România, îndrăznesc să spun, este victoria lui Nicuşor Dan. Este omul care a reuşit să o scoată pe Gabriela Firea din Primăria Capitalei’, a spus el.

Copreşedintele USR PLUS a susţinut, de asemenea, că aleşii locali ai alianţei vor aduce proiectele ‘care folosesc banii publici pentru cetăţeni şi pentru dezvoltarea comunităţilor’. AGERPRES

De același autor

Related Articles