Clubul Sportiv Mystic Reșița, în parteneriat cu Primăria Reșița și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin invită reșițenii de toate vârstele să participe la demonstrații și cursuri gratuite de dans. 

Clubul Sportiv Mystic Reșița, în parteneriat cu Primăria Reșița și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin derulează proiectul Toată lumea dansează.

Președintele Clubului Sportiv Mystic Reșița, Alexandru Holecz: Astfel că reșițenii care se vor afla duminică, în intervalul orar 17.00-19.00, în parcurile din oraș și pe aleea de promenadă vor putea asista la demonstrații de dans.

Sportivii Clubului Sportiv Mystic Reșița se vor deplasa în toate parcurile din Reșița și faleza din Luncă și vor face dansuri demonstrative pentru oamenii prezenți. Vom începe la ora 17.00, în Parcul Siderurgistului și vom sta câte un sfert de oră în fiecare locație.

Din data de 21 septembrie până în 11 octombrie, conform unui orar se vor desfășura gratuit cursuri de dans, cursuri care se adresează atât copiilor cât și adulților pentru că proiectul se numește Toată lumea dansează. Noi asta ne dorim, să promovăm dansul deoarece este accesibil oricui și oricărei vârste.

La sfârșitul acestei campanii, oamenii care doresc să practice în continuare dansul se pot legitima la Clubul Sportiv Mystic Reșița şi vor primi un voucher în valoare de 300 lei pentru achiziţionarea echipamentului necesar.

Vrem să transmitem că dansul nu este așa cum se vehiculează că este scump, ci este accesibil oricui. Depinde doar la ce nivel dorești să îl practici. Sperăm să vină multă lume și să creem o atmosferă frumoasă.