PSD Caransebeş îl susţine la alegerile din septembrie, pe actualul primar Felix Borcean

Organizaţia municipală PSD Caransebeş a stabilit  lista cu reprezentanţii pentru Consiliul Judetean şi lista cu membrii de partid propuşi pentru Consiliul Municipal. Pentru funcţia de primar al municipiului Caransebeş, PSD nu va propune un candidat propriu, ci îl va sprijini pe actualul edil, Felix Borcean, care va candida independent.

Preşedintele interimar al organizaţiei municipale PSD Caransebeş, Petru Schinteie: Am oficializat statutar sprijinul organizaţiei locale PSD Caransebeş pentru candidatul Felix Borcean la Primăria Municipiului Caransebeş, Felix Borcean urmând să candideze independent. Am avut mai mulţi candidaţi de la PSD, iar noi am ales să susţinem Caransebeşul în primul rând. Nu am vrut să intrăm într-o luptă sterilă pentru Primăria Caransebeş. Considerăm că proiectele noastre vor fi puse în practică de către primarul Borcean.

Primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean: Sunt multe probleme de rezolvat încă din 2016: gaz, canalizare şi calitatea apei. Există premise foarte bune că toate acestea îşi vor găsi rezolvarea în anii viitori. Cel puţin proiectul cu apa şi canalizarea din Caransebeş este într-un stadiu destul de avansat, cel mai avansat din judeţul Caraş-Severin. Este aproape finalizată şi staţia de tratare a apei, în proporţie de 75% este finalizată reţeaua de apă şi canal. Legat de gaz, suntem pe punctul de a demara achiziţia pentru cei care vor construi reţeaua de gaz în Valea Cenchii, Teiuş şi Gară. Cred eu că acestea sunt problemele la care se raportează cetăţenii.

Cele mai citite

Related Articles