Ionuț Popovici intră în cursa pentru șefia Consiliului Județean Caraş-Severin

Președintele Partidului Mișcarea Populară, europarlamentarul Eugen Tomac, s-a întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute cu membrii organizațiilor județene din Caraș-Severin, Arad și Timiș. În vizita sa de la Reșița, liderul PMP a susținut proiectul 10+, lansat de Ionuț Popovici și candidatura acestuia pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Mă bucur că nu avem candidați dispuși să facă blaturi sau aranjamente, toți luptă pentru comunitățile lor și sunt convins că vor obține rezultate foarte bune, a spus Eugen Tomac.

La Caraș-Severin, echipa PMP condusă de Ionuț Popovici și-a propus să obțină un rezultat de 10+ și sunt sigur că va reuși!

Mă bucur că aici, în toate cele 77 de localități PMP va avea candidați și în mod sigur vom obține victorii importante. Așa cum a declarat Eugen Cismăneanțu, primarul orașului Bocșa, după alegeri avem nevoie de o academie pentru aleșii locali spre a profesionaliza administrația publică locală și în mod special a celor aleși primari sau consilieri.

Un mesaj special de mobilizare pentru toți candidații PMP a transmis Felix Borcean, primarul Municipiului Caransebeș. Acesta le-a urat colegilor mei să lupte hotărât și demn pentru a-i reprezenta pe cetățenii care au încredere în noi.

Le urez succes tuturor în campania ce se apropie, în mod special prietenului meu, Ionuț Popovici, în competiția pentru șefia Consiliului Județean Caraș Severin!

Cele mai citite

Related Articles