Festivalul de folk Semenic Fest va avea loc în acest sfârşit de săptămână, la Gărâna. Printre cei care vor urca pe scena din Poiana Lupului se numără: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Maria Gheorghiu, Marius Matache şi Berti Barbera.

Artiști de prima mărime ai scenei folk din România, care nu au lipsit de pe scena Semenic Folk Fest aproape în niciun an, vor fi și de această dată în Ranch-ul Musical de la Gărâna, dar veți asculta și câteva voci mai noi, care ne vor purta grațios prin poezia acestui atât de românesc gen muzical, anunță organizatorii pe pagina de Facebook.

Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, Tatiana & Marius Ojog, Marius Matache & Berti Barbera, Mircea Vintilă, Magda Pușcaș & Rareș Suciu , Marius Bațu, Elven Birds sunt cei care aduc în 2020 cântecul în Poiana Lupului. Semenic Folk Fest 2020 este un festival organizat de Lupo Touring și La Scenă.


În contextul epidemiologic actual, organizatorii sunt constrânşi la un număr de 500 participanţi, care trebuie să respecte mai multe măsuri.

1. Pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maxim 2 persoane.
2. Biletele vor avea niște termene la care se poate pătrunde în incinta de festival, pentru a se evita înghesuiala. Vă rugăm să le respectați.
3. Conform reglementărilor în vigoare numarul persoanelor din incinta de festival este de 500 persoane (cu tot cu organizatori, artiști, tehnicieni și cei ce se ocupa de buna funcționare a resortului de festival), astfel încât se vor pune la vânzare doar 430 abonamente.
4. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că și copiii vor avea nevoie de bilet, deoarece vom fi contorizați
5. Purtarea măștii este obligatorie.
6. E obligatoriu să urmați instrucțiunile organizatorilor în ceea ce privește locurile unde vă puteți așeza.
7. Un grup nu poate depăși 10 persoane.