Ceremonia de Absolvire dedicată Promoţiei UVT 2020, organizată sâmbătă, 18 iulie, începând de la ora 18.
Ceremonia, organizată de Universitatea de Vest din Timişoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local, va avea loc live, în Piaţa Libertăţii, cât şi online (o producţie facilitată de aplicaţia Zoom şi distribuită prin social-media).
Spaţiul din faţa scenei de spectacol va fi delimitat şi va avea o capacitate de 500 de locuri, cu respectarea regulilor legale de păstrare a distanţării fizice.
Simultan cu desfăşurarea evenimentului live (faţă în faţă), unde se vor afla maximum 500 de absolvenţi, alţi peste o mie de participanţi vor participa la eveniment strict în mediul online, studenţi şi descăli, ca şi alţi invitaţi ai UVT, prin intermediul aplicaţiei Zoom. Producţia multimedia care va integra transmisia programului live, desfăşurat în Piaţa Libertăţii din Timişoara, la care se vor alătura participanţii din mediul online, va fi difuzată în mod video streaming pe pagina oficială de Facebook a UVT: https://www.facebook.com/uvtromania.
Evenimentul va fi precedat de un interval de warming-up, când standurile info organizate de companiile timişorene partenere cu UVT se vor afla la dispoziţia studenţilor.

În intervalul orar 18-21, programul evenimentului va cuprinde etape ceremoniale şi producţii multimedia, iar în finalul evenimentului, de la ora 19.30, va avea loc concertul live Allover şi Phaser.