Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean a declarat astăzi într-o conferință de presă că Adrian Cican este din nou managerul instituției medicale, deși spune edilul, această revenire ar fi trebuit să se fi produs cu mai bine de o lună în urmă.

Felix Borcean

Întâmplarea a făcut să aflu de pe reţelele de socializare de o scrisoare-răspuns din partea Ministerului Sănătăţii la o solicitare a Consiliului Judeţean Argeş pentru a clarifica situaţia numirilor, destituirilor şi revocărilor managerilor din perioada stării de alertă. Din această adresă reieşea că începând încă din data de 18 mai, atributul schimbării sau numirii managerilor în funcţiile de conducere la spitalele aflate în administrarea autorităţilor locale le revine. Motiv pentru care joia trecută l-am invitat pe domnul Cican la Caransebeş pentru a fi repus în funcţia de manager.

Actualul manager, Călin Grozăvescu a dat dovadă de fairplay și în această dimineață la ora 9.00 și-a scris și înregistrat demisia”, a mai declarat primarul Felix Borcean.

1 COMENTARIU

  1. In timp ce noi .. muritorii de rând stăm că fraierii pe la.. ușile spitalelor
    că este ,,ba covid 19 ,.. , voi factorii de decizie fie de,va permiteți să jucați alba~ neagra cu sistemul de sănătate…Va dați victime cînd… țiganii din zona Strehaia, vă dau șuturi in cur( pe lb română) la propriu, strigând că sunteți .. mafioți.Ce poate lua bun bolnavul bun de la voi,cînd vine cu o boală și pleacă cu 10(zece)..???!

Comments are closed.