Trenulețul de agrement – atracția sezonului turistic în stațiunea de pe Valea Cernei!

Sfârșitul de săptămână în stațiunea de pe Valea Cernei stă sub semnul soarelui, care strălucește în prima parte a zilei, după o perioadă ploioasă, semn că Valea Cernei poate atrage mulți turiști din țară pentru aceste zile de relaxare!

Atracția perioadei pe latură de agrement o reprezintă trenulețul turistic, care a început să circule la sfârșitul săptămânii trecute, cei mai încântați fiind, desigur, copiii! Trenulețul pleacă din stația de microbuz de la Parcul Vicol și circulă pe traseul Podul Roșu – Parcul Central – Statuia lui Hercules – Strada Uzinei – Cascadă, cu întoarcere la Ștrandul de la 7 Izvoare. Pentru această perioadă, în funcție de condițiile meteorologice, programul de funcționare al trenulețului este între orele 9 – 22, prețul unei călătorii dus-întors fiind de 15 lei, o călătorie costă 10 lei, copiiin au 50 la sută reducere din costul biletului, iar copiii sub 3 ani vor circula gratuit!

Cum această săptămână a fost mai mult ploioasă, trenulețul a circulat în general după prânz, spre bucuria celor mici care s-au bucurat de o plimbare, chiar dacă pe un traseu redus, până în Centrul Istoric! Dacă vremea va permite, trenulețul de agrement va putea fi văzut și la acest sfârșit de săptămână în Băile Herculane și pe Valea Cernei, pentru cei care vor alege Valea Cernei pentru relaxare!

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles