După ce a aflat că are cancer în stadiu avansat, o femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara

O adevărată tragedie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara! În această dimineaţă o femeie în vârstă de 45 de ani a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul 6 al spitalului. Se pare că femeia a luat această decizie, după ce a a aflat că a fost diagnosticată cu cancer în stadiu avansat.

Femeia a fost resuscitată minute în şi dar din păcate a decedat, în faţa unităţii medicale. Detalii despre acest caz ne oferă directorul medical al spitalului, profesorul Gheorghe Nodiţi.

Este vorba despre o femeie care a fost internată în secţia de neurochirurgie în vederea unei intervenţii chirurgicale deoarece a fost diagnosticată cu un cancer bronhopulmonar în stadiu foarte avansat şi pentru că au apărut metastaze cerebrale, necesitau eliminarea acestora printr-o intervenţie chirurgicală programată astăzi, intervenţie ce îi putea prelungi viaţa, deci putea să supravieţuiască o perioadă de timp.

Suferinţele erau foarte mari, femeia avea dureri şi toracice şi cervicale şi dureri de cap şi probabil toate aceste probleme au facut-o să recurgă la acest gest necugetat. Se pare că femeia avea în cap această intenţie cu toate că a fost imobilizată, în momentul în care au eliberat-o şi până când să vină brancardierul care să o ducă la un examenul RMN pentru a intra în sala de chirurgie, într-un moment… s-a produs acest incident nefericit! Femeia s-a aruncat de la etajul 6 şi a decedat“, ne-a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, profesorul Gheorghe Nodiţi.

Sursă foto: debanat.ro

Cele mai citite

Related Articles