Se înmulţesc infracţiunile în Reşiţa! A fost comis şi un omor

În mai puţin de 24 de ore, poliţiştii reşiţeni au avut de soluţionat mai multe cazuri.  

Au fost percheziţionate 13 locuinţe de la Moara Juracek, la adresele unor persoane bănuite că au furat o armă  dintr-o societate comercială din municipiu. Pistolul cu glonţ, dar şi mai multe bunuri furate au fost găsite. Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Tot ieri, poliţiştii reşiţeni au depistat în trafic, pe strada Țerovei un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Bănia, în portbagajul mașinii fiind găsite 1.250 de pachete de țigări de contrabandă.

Cea mai gravă infracţiune a fost comisă aseară pe Calea Caransebeșului, unde doi bărbaţi de 19 și 32 de ani, din Reșița, s-au luat la bătaie. În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanță, decedând ulterior. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Tânărul de 19 ani se află în custodia poliției.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. În funcție de rezultatul cercetărilor și al necropsiei se vor dispune  măsuri legale în cauză.

Cele mai citite

Related Articles