Polițiștii cărășeni continuă să acționeze integrat, împreună cu reprezentanții celelorlalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Ieri, 23 aprilie, 291 de polițiști, jandarmi, politiști locali și militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În perioada de referință, au fost verificate 599 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte regulile de distanțare socială și dispozițiile autorităților, pentru prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus. Totodată, vă recomandăm să respectați în continuare prevederile legale și vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur”,este mesajul transmis de Cancelaria prefectului din Caraş-Severin.

Vă reamintim că acțiunile structurilor de ordine publică sunt desfășurate în scop preventiv, pentru a preîntâmpina apariția unor situații nedorite.