În această perioadă de sărbătoare, aproape 1.500 de politişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au fost prezenţi în teren, pe raza judeţul Caraş Severin, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, dar şi pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale impuse în perioada stării de urgenţă.

În ultimele 3 zile, politiştii cărăşeni au intervenit la 139 de evenimente, din care 94 sesizate prin S.N.U.A.U. 112.

De asemenea, au fost aplicate 376 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 670.000 de lei, dintre care 186 pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind reţinute în vederea suspendării 12 permise de conducere.

În acest sfârşit de săptămână, pe drumurile din judeţ nu au fost înregistrate accidente rutiere grave.

În continuare, politiştii cărăşeni împreună cu reprezentanţii celorlalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice vor fi în teren, acţionând pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

Poliţiştii recomandă tuturor să adopte o conduită preventivă si să respecte prevederile Ordonanţelor Militare, pentru siguranţa personală şi a celor din jur.