Comunitatea din Caransebeş susţine Spitalul Municipal de Urgenţă şi a reuşit să achiziţioneze materiale de protecţie pentru cadrele medicale în lupta cu COVID-19

Comunitatea din Caransebeş susţine în continuare Spitalul Municipal de Urgenţă şi a reuşit să achiziţioneze pentru unitatea medicală: viziere, bonete, botoşei, săpun lichid, ochelari de protecţie şi alte materiale de protecţie.

Încă o zi alături de salvatorii din linia întâi. Oameni frumoși, astăzi am reușit să donăm cutii cu echipamente salvatorilor din linia întâi. Echipamentele au ajuns la compartimentul infecțioase, ATI, chirurgie – ortopedie, săptămâna viitoare urmează secția pediatrie și alte secții care au nevoie de noi”, ne-a declarat psihoterapeutul Ramona Iocşca-Pora, voluntar în cadrul acestei campanii de ajutorare a Spitalului Municipal din Caransebeş.

Ce am reușit să donăm:
– Viziere, bonete bumbac, bonete de unică folosință, botoși de unică folosință, săpun lichid avizat biocid, saci menajeri 240l, ochelari protecție, clor.

De ce este nevoie urgent:
– Măști de protecție FFP2/FFP3, halate chirurgicale unică folosință (echipamentele există însă nu sunt suficiente pentru a acoperi întreaga situație de criză).

Astăzi, NOI am transmis, salvatorilor din linia întâi, că nu sunt singuri, că reprezentăm o comunitate atentă la nevoile lor și că lupta aceasta este a noastră, a tuturor. Trebuie să continuăm! Așadar, implicați-vă donând! Orice mică donație ne ajută pe noi toți, nu doar personalul sanitar din linia întâi!” este apelul făcut de voluntarii din Caransebeş.

Bătălia cu COVID 19 se câștigă în comunitate!

De același autor

Related Articles