Comunitatea din Caransebeş susţine în continuare Spitalul Municipal de Urgenţă şi a reuşit să achiziţioneze pentru unitatea medicală: viziere, bonete, botoşei, săpun lichid, ochelari de protecţie şi alte materiale de protecţie.

Încă o zi alături de salvatorii din linia întâi. Oameni frumoși, astăzi am reușit să donăm cutii cu echipamente salvatorilor din linia întâi. Echipamentele au ajuns la compartimentul infecțioase, ATI, chirurgie – ortopedie, săptămâna viitoare urmează secția pediatrie și alte secții care au nevoie de noi”, ne-a declarat psihoterapeutul Ramona Iocşca-Pora, voluntar în cadrul acestei campanii de ajutorare a Spitalului Municipal din Caransebeş.

Ce am reușit să donăm:
– Viziere, bonete bumbac, bonete de unică folosință, botoși de unică folosință, săpun lichid avizat biocid, saci menajeri 240l, ochelari protecție, clor.

De ce este nevoie urgent:
– Măști de protecție FFP2/FFP3, halate chirurgicale unică folosință (echipamentele există însă nu sunt suficiente pentru a acoperi întreaga situație de criză).

Astăzi, NOI am transmis, salvatorilor din linia întâi, că nu sunt singuri, că reprezentăm o comunitate atentă la nevoile lor și că lupta aceasta este a noastră, a tuturor. Trebuie să continuăm! Așadar, implicați-vă donând! Orice mică donație ne ajută pe noi toți, nu doar personalul sanitar din linia întâi!” este apelul făcut de voluntarii din Caransebeş.

Bătălia cu COVID 19 se câștigă în comunitate!