[FOTO-AUDIO] Se închide drumul spre Poiana Golului

Vremea bună permite continuarea lucrărilor de infrastructură spre cartierul reşiţean Poiana Golului. Acolo se consolidează două ziduri de sprijin, urmând a fi pavate 8 străzi. De asemenea, se va asfalta stada Golului. Şeful Direcţiei de investiţii, dezvoltare locală şi mobilitate urbană din Primăria Reşiţa, Adelin Tuţă, spune că lucrările sunt în grafic.

„Pe strada Golului, care pleacă de la Podul de la Cultural până la UCMR, pe 400 de metri au fost montate deja bordurile, iar săptămâna viitoare se va asfalta. De joi se va începe decopertarea pe tronsonul 2 de la prima poartă a uzinei până la poarta a doua. Se lucrează la cele două ziduri de sprijin, au fost făcute deja cofrajele, iar astăzi se va turna beton. Circulaţia va fi închisă total în zilele de joi, vineri şi sâmbătă, când va fi decopertată şi ultima porţiune de drum. În această perioadă, accesul cetăţenilor în cartier se va face prin Doman, pe drumul de acces amenajat anul trecut pentru Festivalul Custom”.

Lucrarea este parte a proiectului de modernizare a străzilor, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în valoare de peste 5 milioane de lei.

Vă reamintim, tot prin Doman sunt nevoiți să circule și reșițenii care vor să ajungă cu mașina în cartierul Driglovăț.

Cele mai citite

Related Articles