Reglare de conturi la Răcăşdia. Un bărbat a ajuns la spital

Poliţiştii de la Secția 8 Rurală Oravița au fost anunţaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către alți bărbați, în localitatea Răcășdia. S-a întâmplat noaptea trecută pe o stradă din apropierea Târgului. Martorii spun că victima a fost abandonată, dezbrăcată, în stradă.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că pe fondul unui conflict spontan izbucnit între mai multe persoane din Răcășdia, în locuința uneia dintre ele, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, ar fi fost agresat fizic de alți 4 barbați, cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, toți din localitate. Victima a a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală a celor vinovați.

De același autor

Related Articles