Toate străzile modernizate în Bocșa! O realitate, conform edilului Cismăneanțu!

Administratia orasului Bocsa este pregãtitã să implementeze proiecte de finanțare pentru modernizarea tuturor celor 126 de strãzi care compun reteaua rutierã a urbei.

Primarul Bocsei, Eugen Cismãneanțu considerã cã lucrãrile de executie la cele 52 de strãzi finantate prin proiectul PNDL în valoare de 10 milioane de euro, ar putea incepe în luna martie a acestui an.

Edilul Cismãneanțu afirmă că în acest moment licitația pentru proiectul finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale, care va rezolva o mare parte a problemelor de infrastructură rutieră din Bocșa, s-a încheiat, proiectul tehnic fiind acum dezbătut împreună cu proiectantul în privința elementelor de scurgere a apei de pe suprafața carosabilului.

„Pentru că noi, ca beneficiari trebuie să ținem cont de toate străzile care descarcă apa în acele rigole sau șanțuri, așa cum sunt acestea cuprinse în acel proiect. Cred că în cel mult două săptămâni vom avea varianta finală a proiectului tehnic, urmând ca în cel mai scurt timp, probabil începutul lunii martie să demarăm lucrările de modernizare a infrastructurii“, a declarat primarul orașului Bocșa.

Vă reamintim că proiectul în valoare de peste 10 milioane de euro reprezintă cea mai importantă finanțare acordată la nivel național unui proiect urban de modernizare a infrastructurii rutiere, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

4 COMENTARII

  1. Alegeți un primar care locuiește in Bocsa
    Unul care simte cu cetățenii orașului
    Un Gospodar nu politician

  2. Orasul Bocsa ce a fost si ce a ajuns…. O groapa de gunoi ,un oras de asistati sociali.
    Arata mai rau ca in Siria dupa bombardament iar primarul ii da tot cu asfaltatul strazilor si nici macar nu se face curatenie.

  3. 😅😅😅 cred ca faci toti Bocsenii sa rada acum mai ales cei de pe strazile neasfaltate, esti praf….” esti primarul orasului Bocsa” si tu nici macar nu stai in Bocsa😅😅 banii orasului ii avem pentru naveta zilnica de la Timisoara🤣

Comments are closed.