Școala din Zănogi va fi modernizată și nu duce lipsă de elevi!

Dacă în alte comune școlile sunt închise din cauza lipsei elevilor, conducerea administrației comunei Cornereva derulează proiecte pentru modernizarea școlilor de pe raza comunei, chiar și din cătunele izolate din Munții Cernei.

Avem semnat un contract la Școala primară de la Zănogi, unde vor fi lucrări de modernizare a școlii, schimbarea acoperișului, tencuieli, grupuri sanitare, deci tot ce trebuie acolo! Avem copii la această școală, este și grădiniță și ne-am bucurat că am prins această investiție, copiii să-și desfășoare activitatea în condiții bune! Sunt ele bune și acum, dar e bine să fie modernizată această clădire!

La această investiție proiectarea este împreună cu execuția și le vom sincroniza în așa fel încât să nu afectăm bunul mers al desfășurării activității copiilor! Pe timpul verii sperăm să terminăm, pentru ca la toamnă copiii să intre într-o școală nouă! În prezent avem aici 40 de copii, la școală și la grădiniță!, ne-a declarat Nicolae Novăcescu – primarul comunei Cornereva.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles