[FOTO] Tamponare frontală în centrul Reşiţei. Vinovatul este căutat de Poliţie

Un nou accident de circulaţie a avut loc astăzi pe pasajul de la Nera, din centrul Reşiţei, soldat cu două victime. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, dar nu din vina şoferilor.

După cum arată primele cercetări făcute la faţa locului, un conducător auto care se deplasa dinspre Centru spre cartierul Muncitoresc, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda 1 pe banda 2 şi a acroşat o altă maşină pe care a proiectat-o pe contrasens. În acel moment s-a produs impactul cu un alt autoturism care venea din sens opus. Cei doi şoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii încearcă acum să-l identifice pe conducătorul auto vinovat de producerea accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Alina Boeru, explică împrejurările în care s-a produs accidentul  rutier:

„Un autoturism care circula pe banda 1, din direcția Centrul Civic către cartier Muncitoresc, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers,  acroșând autoturismul care circula pe banda 2. Autoturismul de pe banda 2 ar fi pătruns pe contrasens, unde a acroșat frontal un al alt autoturism. Din accident a rezultat ușoară a două persoane de 51 și 61 de ani, conducătorii ultimelor două autoturisme, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

În urmă cu două zile, în acelaşi loc a avut loc un accident mortal.

Cele mai citite

Related Articles