Al 13-lea an cu distracție pe gheață, la Caransebeș

1076

Întrunit în ședință ordinară, Consiliul Local Caransebeș a aprobat regulamentul de funcționare al patinoarului artificial din parcul gen. Ioan Dragalina.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 6 decembrie, iar cei prezenți vor beneficia de gratuitate pe patinoar, ne-a declarat Luminița Verdeș, șef birou Piața Gugulanilor.

Prețurile au rămas neschimbate încă din anul 2007. O oră pe patinoar costă 5 lei, iar închirierea unei perechi de patine costă tot 5 lei. La fel ca în anii anteriori, grupurile organizate de copii însoțite de cadrele didactice au acces gratuit. Orarul de funcționare va fi zilnic între orele 10.30-13.00 și 16.00-21.30.

Patinoarul va fi deschis până în data de 9 februarie 2020.

Carmen Senco

2 COMENTARII

  1. BRAVO CARANSEBES ,,OAMNA LUMINITA VERDES TOT RESPECTUL DOMNUL PRIMAR TOT RESPECTUL ,,,CARANSEBESUL NR,1….

  2. Bună ziua,
    numele meu este Yvonne Demenyi, sunt învăţătoare la Colegiul Naţional “Diaconovici – Tietz” din Reşiţa. Am clasa pregătitoare şi pentru că la noi la Reşiţa de anul trecut nu mai există patinoar, doresc să vin cu elevii mei (poate chiar în ziua de 6 decembrie de la ora 10:30) la patinoar la Caransebeș. Ați putea, vă rog frumos, să-mi spuneți cu cine aș putea lua legătura telefonic.
    Mulțumesc anticipat,
    Yvonne Demenyi

Comentariile sunt închise.