Vreau sa îi felicit pe toţi cei care au mers la vot. Vreau sa le mulţumesc în mod special celor care au votat cu inima. Vreau sa le mulţumesc tuturor colegilor mei din teritoriu. Vreau sa le mulţumesc primarilor, simpatizanţilor şi militanţilor Partidului Social Democrat, tuturor celor care au vrut sa înlocuiasca ura şi dezbinarea cu unitatea şi încrederea.

Partidul Social Democrat astazi, a recâştigat încrederea cetăţenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astazi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce înseamna ca avem numarul de voturi pe care l-am avut la parlamentarele din 2016 şi care ne-au permis sa intram la guvernare.

Am toata convingerea ca numarul de voturi de astazi ne ajuta, ne obliga şi în acest sens vom face tot ce este posibil sa câştigam alegerile locale şi alegerile parlamentare.

Avem în acest moment un rezultat exit poll. Vom sta pâna vom prelua toate procesele verbale din teritoriu, vom face numaratoare paralela, pentru ca atunci vom şti cu adevarat rezultatul voturilor de astazi.

Va mulţumesc şi alte declaraţii vom face dupa ce vom avea rezultatul final al votului.

Sursa – romania-actualitati.ro