Cornel Ilie, invitat la De 10 X România!

170

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, va fi prezent mâine în emisiunea De 10 X România, de la 10:00 la 11:00.

Răzvan Petre de la București FM și Valentina Adam de la Radio Reșita vor fi gazde, iar Cornel Ilie va vorbi despre volumul „DEJA VU. 25 de ani de VUNK”, care va fi lansat la târgul de carte Gaudeamus. Evenimentul va avea loc sâmbătă, la ora 16:30, la standul București FM de la Romexpo.

„DEJA VU. 25 de ani de VUNK” nu este doar povestea uneia dintre cele mai longevive trupe românești, ci și o radiografie a unei industrii care a crescut și s-a dezvoltat într-un sfert de secol. (…) Deși este o carte despre VUNK, este povestea oricărui om care ar face orice să trăiască din pasiunea vieții lui. Am scris-o pentru cel care își caută încă Visul sau pentru cel care are nevoie de mai multă încredere pentru a și-l împlini”, spune Cornel Ilie.

Single-uri precum „Pleac㔄Vreau o țară ca afară”, „Așa și” și „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Pe 16 octombrie, la Sala Polivalenta, a avut loc un concert aniversar cu lansarea albumului „Domnul Portocaliu și mașina timpului”.

În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român, „Jur să spun adevărul”.

Ediția specială a emisiunii de vineri, De 10 X România, este realizată de studiourile București FM și Radio Reșita și este transmisă în rețeaua Radio România Regional.