Nu vor fi probleme în ceea ce priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale declară Prefectul Judeţului Caraş – Severin, Matei Lupu

Comisia tehnică pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor pentru Preşedintele României s-a întrunit, la sediul Instituţiei Prefectului, pentru a analiza stadiul de pregătire şi organizare a procesului electoral.

,,Nu vom avea probleme în ceea ce priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie, declară Prefectul judeţului Caraş – Severin, Matei Lupu ,,

Pregătirile pentru alegerile prezidenţiale, sunt în grafic. La nivel de judeţ sunt organizate 365 de secţii de votare. Şi la aceste alegeri se votează în aceleaşi locaţii ca în anii trecuţi. Au fost achiziţionate ştampilele, paza secţiilor de votare este asigurată şi din punct de vedere al organizării se poate vota chiar mâine spune, Matei Lupu.

Prezent la convocarea comisiei, şefului DSP, Dănilă Miloş a declarat că Direcţia de Sănătate Publică a solicitat Serviciului Judeţean de Ambulanţă suplimentarea numărului de echipaje pe timpul desfăşurării alegerilor. Conform acestuia, au fost luate măsuri pentru a se elimina disfunţionalităţile în ceea ce priveşte pacienţii internaţi în spital care doresc să voteze. De asemenea, au fost trimise adrese medicilor de familie să nu părăsească localitatea, pentru a asigura permanenţa medicală.

Cele mai citite

Related Articles