Sanatoriul Marila şi Spitalul Orăşenesc Oraviţa sunt pregătite pentru iarnă! Nici în acest an pacienţii internaţi în aceste două unităţi medicale nu vor avea probleme din cauza gerului pentru că totul este pregătit iar combustibilul este suficient dă asigurări managerul Spitalului din Oraviţa, Felician Fara.

„Suntem în pragul iernii dar ne-am gândit din timp să facem aprovizionarea pentru acest anotimp, atât pentru Marila cât şi pentru Spitalul Orăşenesc Oraviţa. Pentru Marila am achiziţionat în jur de 60 de tone de bricheţi. Aici jos mai avem 20 de tone de combustibil, produs petrolier şi mai achiziţionăm în următoarele 2-3 săptămâni încă 20 de tone ca în această iarnă să fim acoperiţi. Şi o să dăm drumul la căldură în momentul în care, timp de 3 zile consecutiv temperatura de afară scade sub 10 grade. Pacienţii nu trebuie să intre în panică, o să ne străduim să nu le lipsească nimic, în special căldura şi condiţiile hoteliere, aşa că suntem din toate punctele de vedere pregătiţi”, a precizat managerul Spitalului Orăşenesc Oraviţa, Felician Fara.

În plus, în această perioadă, conducerea spitalului profită de vremea frumoasă de afară pentru a reabilita acoperişul de la Marila. Revenim cu detalii despre acest subiect, în cursul zilei de mâine!