Municipiul Reşiţa va dispune de un centru SPA. Consilierii locali au aprobat recent proiectul tehnic pentru extinderea complexului municipal de sport şi sănătate Ioan Schuster.

Proiectul prevede construirea unei clădiri anexe care va cuprinde două săli de masaj, saună uscată şi umedă, spaţiu de relaxare, bazine structurate pe categorii de vârstă şi două piscine tip jacuzzi. Capacitatea maximă a centrului este de 60 persoane. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 12 milioane de lei.

Proiectul va cuprinde şi amenajări exterioare ca alei pavate, spaţii verzi, locuri de parcare. Clădirea existentă şi cea nou construită în partea dinspre Spitalul Judeţean de Urgenţă vor comunica între ele prin intermediul casei scării, dotată cu lift pentru persoanele cu dizabilităţi. Proiectul are ca scop creşterea atractivităţii oraşului pentru locuitorii săi, pentru posibili investitori şi pentru turişti.

Clădirea existentă amplasată pe strada Făgăraşului a fost construită în 1983 şi a fost reabilitată printr-un proiect PHARE, început în luna mai 2006 şi finalizat în luna martie 2007.

2 COMENTARII

  1. De asta aveam nevoie,de un centru spa?Dar lumea stie ca la Liceul de Arte copiii stau in frig ptr ca primaria pur si simplu nu a platit gazul??Asa ceva nu se poate!!!Atata bataie de joc si nepasare din partea primarului si a cainilor lui,nu au rusine!!!In 2019 stau copiii in frig la scoala.

    • Adevarat!Si eu am fetita la scoala acolo,si tot din cauza primariei,ca nu au platit caldura,copiii stau in frig cand sunt zile friguroase!Rusine celor alesi!

Comments are closed.