Să vină iarna! Depozitele Spitalului Judeţean din Reşiţa sunt pline cu lemne provenite din donaţii

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa este pregătit pentru iarnă! Depozitele unităţii medicale sunt deja pline cu lemne şi sunt suficiente pentru cel puţin 2 luni, dă asigurări managerul Waldemar Murgu. Acesta a luat decizia de a folosi centrala pe lemne pentru căldură şi nu pe cea de gaz, tocmai pentru a face economii.

În pluş, lemnele au fost primite din donaţii şi nu au implicat niciun efort financiar din partea spitalului.

“Ne-am pregătit mai bine decât anul trecut. Avem toate depozitele pline cu lemne, ca o variantă de rezervă, din donaţii din nou, tocmai pentru a face economii. Oamenii trebuie să înţeleagă că tot ce facem în momentul acesta şi tot ce am făcut până în prezent, am făcut fără bani de la bugetul cuiva. Acum aşteptăm încă o donaţie de 100 de metri cubi de lemne şi cred că suntem asiguraţi cel puţin 2 luni, cu ceea ce mai primim undeva la 3 luni, doar pe lemne, în sensul să nu mai cheltuim bani cu costurile gazului, doar în cazuri urgente folosim centralele pe gaz, în cazul în care rămânem fără lemne deci iată că trebuie să ne drămuim fiecare leu, eu cred că acesta este rolul nostru, să facem economii”, a precizat managerul Waldemar Murgu.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa va da drumul la căldură în momentul în care temperaturile scad noaptea sub 10 grade, trei zile consecutiv.

Cele mai citite

Related Articles